De school

Onze school is gesitueerd in de wijk Boeimeer aan de Jan Nieuwenhuyzenstraat 2.
Onze school telt 9 groepen. 3 groepen 1/2 en van 3 t/m 8 ieder één groep. De basisschool is een stukje van ieders leven. Voor de kinderen en hun ouders/verzorgers. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. In de loop van de jaren vertrouwt u uw kind zo'n 8.000 uur toe aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Via deze website willen wij u een beeld geven van onze school. Wat wij willen bereiken, waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen en wat wij u en uw kind te bieden hebben. Wij hopen dat een bezoekje aan onze website u een goed beeld geeft van het leren en leven op Nutsbasisschool Boeimeer. Wilt u onze recente ontwikkelingen blijven volgen? U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.