Ida v/d Kwaak

leerkracht gr 1-2B email Ida v/d Kwaak

Mijn naam is Ida van der Kwaak. In 1982 stond ik voor het eerst voor de klas in 's-Gravenzande. Verschillende jaren heb ik daar in de groepen 3 en 4 en 6 gewerkt.

Met de komst van mijn kinderen ben ik gestopt met werken. Na een verhuizing naar Breda heb ik rond 2002 de draad weer opgepakt en ben ik gaan invallen op verschillende Nutsscholen. Dat heb ik meer dan 10 jaar gedaan. Sinds 2013 werk ik op Boeimeer. Dit jaar met veel plezier bij de kleuters, in groep 1/2 b samen met Angelique.

Het werken met kleuters vind ik ontzettend leuk! Ze zijn zo eerlijk, onbevangen, spontaan, nieuwsgierig, grappig en vooral ook leergierig. Boeimeer is een kleine school, waar iedereen elkaar kent. Het is er prettig werken met leuke collega's, kinderen en ouders.